Vacature activiteiten-commissie

Vacature activiteiten-commissie

De PERSONEELSVERENIGING STAD LEIDEN zoekt:

één of twee leden voor de activiteitencommissie

De personeelsvereniging Stad Leiden

Het jaarlijkse bowlingtoernooi met collega’s, een stedentrip naar Wenen of het even tot rust komen in één van de vier vakantiewoningen van de personeelsvereniging? Zomaar een greep uit de vele activiteiten die georganiseerd worden door de vele vrijwilligers binnen de personeelsvereniging.

De personeelsvereniging Stad Leiden is een actieve vereniging die voor de ongeveer 700 leden activiteiten organiseert en vakantiehuisjes exploiteert. Doel is de onderlinge band tussen de medewerkers van de gemeente te versterken door allerlei soorten van ontspanning. Kwaliteit, diversiteit en betaalbaarheid zijn daarbij de belangrijke kenmerken. De vereniging bloeit, mede door de inzet van vele vrijwilligers.

Er is binnen de vereniging ook een actieve groep van oud-medewerkers van de gemeente, verenigd in (voorheen) De Klomp.

De activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert voor de leden van de PV en introducees activiteiten op het gebied van sport, cultuur en creativiteit. Denk hierbij aan een concert of musical, een creatieve workshop, museum of pretpark bezoek of een stedentrip. Samen met Jong Leiden wordt dit jaar wederom een gemeente  feest georganiseerd.
De activiteitencommissie  vergadert ongeveer 10 keer per jaar en  bestaat nu uit 5 leden en één coördinator. De huidige coördinator vertrekt en wordt opgevolgd door een van de leden. Daarom zijn we op zoek naar een of twee nieuwe leden voor de commissie om samen de activiteiten te bedenken en te organiseren. De tijdsbesteding in deze functies is gemiddeld 2 uur per week; er is afgesproken dat dit binnen werktijd kan. De personeelsvereniging beschikt over een ambtelijk secretariaat.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die werken binnen de gemeente en zich betrokken voelen bij de organisatie. Mensen die het leuk vinden om mee te denken over de relatie tussen werk en ontspanning, die creatief zijn en kunnen organiseren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met  de huidige activiteiten coördinator Twan Klinkenberg (t.klinkenberg@leiden.nl/ 0615169833 of voorzitter Eddy Pronk (e.pronk@leiden.nl