Over de PV Stad Leiden

Over de PV Stad Leiden

Bestuur PV Stad Leiden

De belangrijkste doelstellingen van de PV Stad Leiden:
Het versterken van de onderlinge contacten en (daarmee) het bevorderen werksfeer onder meer door het organiseren van gevarieerde activiteiten. Lid worden van de PV Stad Leiden of wilt u het lidmaatschap opzeggen? Dat kan via Youforce.
Voor overige wijzigingen s.v.p. een mailtje naar het secretariaat.

Wat biedt de PV:
– zeer voordelige vakantiewoningen
– allerlei activiteiten op gebied van cultuur, sport, culinair
kortingsboekje bij veel bedrijven in Leiden en omgeving

Wie zijn wij?
Wij zijn medewerkers van de gemeente Leiden en we zetten ons in voor de Personeelsvereniging Stad Leiden om de onderlinge contacten en samenwerking tijdens, maar vooral ook buiten de werksfeer te bevorderen. We doen dat door het organiseren van allerlei activiteiten op onder meer sportief, cultureel en culinair gebied; ieder jaar stelt een enthousiaste activiteitencommissie een gevarieerd programma samen met voor elk wat wils. Dus ook voor jou!

Bestuur m.i.v. 21 maart 2019:

Vakantiewoningen
Maar de PV biedt meer. Wat dacht je van de verhuur van maar liefst vier vakantiewoningen: twee in Nederland, een in België en een in Frankrijk. Leden van de PV kunnen deze woningen tegen zeer gunstig tarief huren, ook in het hoogseizoen!

Kortingsboekje
Tot slot profiteren leden van de PV van een kortingboekje waarmee ze interessante kortingen krijgen bij veel bedrijven en instanties in en rond Leiden.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap van de PV bedraagt 3 euro per maand. Meteen lid worden? Dat kan via Youforce.

Smoelenboek
Wil je weten wie van je (oud)collega’s zich inzetten voor de PV? Neem een kijkje in het smoelenboek.