Vakantiewoningen

  • Seizoensindeling en huurprijzen seizoen 2020
  • Huisjesfolder
  • U kunt uw huisje online boeken. U gebruikt hiervoor uw e-mailadres en PV-lidmaatschapsnummer. In de regel is uw werk e-mailadres het adres waarmee u bij de PV geregistreerd staat, tenzij u (ooit) heeft aangegeven een privé e-mailadres te willen gebruiken. Bent u niet zeker van het e-mail adres waarmee u geregistreerd staat dan kunt u dat opvragen bij het secretariaat  van de PV Stad Leiden: pvstadleiden@gmail.com.
  • Leden en buitengewone leden die niet de beschikking hebben over internet kunnen zich ook per e-mail (bijvoorbeeld van een familielid) of telefonisch aanmelden bij Deborah Lucassen. E-mail heeft de voorkeur. Het adres is D.Lucassen@leiden.nl Deborah is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 071-5165390. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.
  • Leden en buitengewone leden kunnen vanaf 10 oktober 09.00 uur inschrijven. Voor leden van de PV’s van het LUMC, de Universiteit Leiden, de buurgemeenten en medewerkers van SP71 én voor derden die op voordracht van een lid of buitengewoon lid van de PV Stad Leiden een huisje willen boeken wordt de inschrijving een maand later opengesteld; zo krijgen PV-leden en buitengewoon leden als eersten de kans om een huisje te reserveren.De inschrijving voor een huisje is definitief nadat de aanbetaling van € 50 is gedaan. Als u digitaal inschrijft komt u vanzelf terecht bij betaling via IDEAL/MOLLY. Als u niet digitaal inschrijft dient u handmatig de aanbetaling over te maken binnen tien dagen. Deborah Lucassen zet de reservering dan op ‘voorlopig’ totdat het geld ontvangen is.

BUDEL

Budel 2014
Midden in het bos staat deze fraaie, vernieuwde chaletwoning. Een plek om tot rust te komen.

Dinant 2015 (1)
Parc de la Tassenière is een rustig park dat ligt in Anseremme, even buiten Dinant op een bosrijke heuvel met uitzicht op de vallei van de Maas en de Lesse.

Meppen vanuit tuin
Wie kenmerkende beelden van Drenthe mag noemen, komt in de meeste gevallen op schapen, heide, hunebedden en veen.

Ecuras 2014 web
Tussen heuvels, bossen, valleien en cognacwijngaarden ligt vakantiepark Le Chat.