Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Na drie jaar heeft Ingrid Mazurel afscheid genomen als secretaris van de PV. Niet omdat ze het werk voor de PV niet leuk meer vond maar omdat het op allerlei andere fronten te druk werd en zij het daardoor niet goed meer kon combineren.

Ingrid Mazurel afscheid

Ingrid was een gedreven secretaris die immer oog had voor haar medemens. Ze was altijd bereid mee te denken hoe de PV verbeterd kon worden en ze zorgde altijd voor input in b.v. brainstormsessies. Ook was ze nooit te beroerd om letterlijk de handen uit de mouwen te steken; of dat nou was om weggevertjes te kopen bij het jubileum van de PV of het opschonen van het archief – een megaklus. Ze stond altijd klaar om zich in te zetten voor een ander, bijvoorbeeld bij het afscheid van Joka Kersten als secretaris van de KLOMP.

 

De ALV zal haar zeker ook missen: het enige bestuurslid dat zonder microfoon iedereen wist te bereiken. We hebben in kleine kring feestelijk afscheid genomen van Ingrid als secretaris maar zeker niet als collega van de gemeente Leiden en we hopen haar dan ook nog op vele plekken in vele situaties tegen te komen. Ingrid, dank je wel!

Laura Brobbel

Waar iemand weg gaat komt er ook iemand bij. We zijn dan ook verheugd tegelijkertijd te kunnen aankondigen dat Laura Brobbel zich als secretaris in zal gaan zetten voor de PV Stad Leiden. Eind juni vindt een bestuursvergadering plaats waar Laura voor het eerst aanschuift. Laura, welkom bij de club en veel succes!

 

Bedankt voor alles

Maaike Valkenburg, voorzitter