Nieuw bestuurslid communicatie

Nieuw bestuurslid communicatie

Nieuw in het bestuur van de PV Stad Leiden: Daisy Sierat als bestuurslid communicatie. Welkom! Daisy stelt zichzelf voor:

Hallo allemaal,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor! Mijn naam is Daisy Sierat, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Leiden. Vele van jullie zullen mij vast kennen als secretaresse van wethouder de Haan. Naast mijn werk als wethouderssecretaresse, was ik bezig met de HBO opleiding facility management. Met trots kan ik jullie vertellen dat ik deze opleiding inmiddels zo goed als zeker heb afgerond! Naast mijn werk heb ik diverse hobby’s, zoals: paardrijden, tennissen en shoppen.

Omdat ik graag ervaring op wil doen in het vakgebied communicatie, had ik gereageerd op de vacature van communicatiemedewerker bij PV Stad Leiden. Ik ben er trots op dat ik voor deze functie ben uitgekozen en kan niet wachten om bij de PV aan de slag te gaan.

Ik hoop dat jullie door deze korte introductie een beetje een beeld over mij hebben gekregen en wie weet tot snel!

Groetjes,

Daisy