Dinant, genieten in België

Op slechts 2 uur en 45 minuten rijden ligt een robuust vakantiehuis van de PV Stad Leiden. Vrienden van mij hadden in het verleden ook een huis op dit park in Anseremme – aan de rand van Dinant – waardoor ik al eerder kennis heb gemaakt met deze fraai gebouwde woningen.

Ons PV-huis ligt centraal op het kleinschalige parkje en biedt royaal onderdak aan zes personen. Het is werkelijk van alle gemakken voorzien en de grote glazen pui met zicht op de tuin zorgt ervoor dat buiten naar binnen wordt gehaald. Is dat niet een van de werkprincipes….. :)?

anseremme 025

Anseremme/Dinant ligt tegen de grens met Frankrijk aan en je bent dan ook in een kwartiertje in de fraaie plaats Givet – in Frankrijk. Maar er is veel meer te doen in de omgeving, van wandelen tot kanoën, tot varen met een motorbootje tot zelfs skiën. Vanwege de solide (stenen) bouw is dit huis zowel in de zomer als in de winter een prima verblijfplaats. Ook als je, net als ik, alleen even wilt onthaasten. Dinant ligt als een lint langs de Maas; hier vind je de Tourist Office maar ook winkeltjes, restaurantjes en natuurlijk de Citadel boven op de berg. Kortom het is goed toeven in en rond Dinant! Meer weten? Bezoek onze site en boek snel en voordelig een vakantiehuis van de PV.